Välkommen på lunchföreläsning/webbinarie om att hantera motgångar! Tis 27/9 kl. 12.05-12.50, MyOffice Örebro alt. via Zoom.

Är du din värsta fiende eller bästa vän?

Tycker du också att det känns jobbigt att hantera motgångar och svårigheter? Har du en kritisk inre dialog med dig själv när det inte går som du tänkt dig? Då är du inte ensam.

Att stöta på motgångar är en naturlig del i förändringsarbete och i arbetslivet generellt. Motgångar kan vara tufft att hantera och skapa en hel del frustration, känsla av misslyckande och skam- eller skuldbeläggande. Vi kan utveckla vår förmåga att hantera motgångar på ett konstruktivt sätt, kom och lär dig mer om detta!

På föreläsningen får du även veta mer om vad man som organisation, grupp och ledare kan göra för att bygga in detta i sin verksamhet.

Föreläsningen hålls den 27 sept kl. 12.05-12.50 på myOffice, Stenbackevägen 6, Örebro (vån. 5, lokal: Dubai) . För er som bor långt bort eller har svårt att komma ifrån kommer det även sändas live via Zoom. För att få tillgång till zoom-länken – Anmäl dig till webbinariet här: https://www.eventbrite.se/e/hur-hanterar-du-motgangar-ar-du-din-basta-van-eller-varsta-fiende-biljetter-418871966327

Föreläsningen hålls av Mirjam Hellgren, leg. psykolog och organisationskonsult på Psynova.

Mirjam Hellgren stöttar ledningsgrupper, team, ledare och medarbetare att utveckla förmågan att arbeta hållbart och effektivt. Där människor trivs, presterar och mår bra!